Enneagrammet og barndomsbudskabet

Forsætter temadag kommer snart!

AktivVirken inviterer til et spændende dag med Enneagrammets indsigter.

Hvad er Enneagrammet ? Enneagrammet er en model der kategoriserer ni forskellige personlighedstyper og giver et indblik i og forståelse for menneskers adfærdsmønstre og psykologiske natur.

På kursusdagen får mulighed for at genkende Enneagrammet i dig selv og dine børn. Og du vil få den dybeste hemmelighed om, hvad vi drømmer om og står på hovedet for, at nogen vil sige til os.

Det tabte barndomsbudskab er noget af det væsentligste, som vi higer efter at få at høre, selv om vi måske ikke tager ordentligt imod, når det endelig lykkes.

Jeg vil denne dag give jer eksempler på, hvordan man simpelt kan booste sine forældres, sine børns og sine kæresters selvværd ved at bruge Enneagrammets tabte barndomsbudskab bevidst.

Tag madpakke med!  Vel mødt!

 Tilmeld til mail: aktivvirken@gmail.com  mobil 2331 6339 eller på www.aktivvirken.dk

 Bemærk, at det er gratis at deltage for medlemmer, og at man er velkommen til at tilmelde sig med en ledsager for et halvt års medlemskab til kr. 100,-.

Underviser Annabella Al-Nafousi er Læreruddannet, i pædagogik, NLP Coach og i Enneagramcoaching samt i en med lang række efteruddannelser.. Annabella er i Køge byråd og medlem af Børneudvalget og Kulturudvalget samt formand for Køge Sprogcenterråd.